Yllana, Maduixa i Xavi Castillo en el 31 Encontre de Teatre a l’Estiu d’Alzira

0
278
Xavi Castillo durant una actuació a Alzira

Amb l’arribada de l’estiu Alzira es prepara per a celebrar l’Encontre de Teatre a l’Estiu (del 25 al 29 de juny), un festival que complix la seua 31 edició i que enguany destaca la presència dels grups Yllana- Primital Brothers i Maduixa Creacions. Cal destacar també la tornada a l’encontre de l’humorista Xavi Castillo, que tancarà l’esdeveniment.

 

L’encontre començarà amb un taller de jocs teatrals el dia 25. A la vesprada actuarà Mira Rosana Proyectos amb La flor lora a la Casa de la Cultura. A la nit, actuarà el grup Teatro Contrahecho amb l’escenificació de Segarem ortigues amb els tacons.

 

Al sendemà hi haurà un taller de teatre per a la integració social, i a la nit, al Gran Teatre actuarà La SubTerránea amb l’obra Maleïda Tardor. Dijous al Gran Teatre, Viridiana posarà en escena Ligeros de equipaje amb els intèrprets Javier García i Pedor Rebollo.

 

Un dels plats forts d’esta edició és l’actuació el dia 28 de juny de Yllana i Primitals Bros amb l’obra The Primitals, una divertidíssima comèdia musical a cappella. A partir de les 23.30 hores, a la Casa de la Cultura Tramant Teatre escenificarà Amigues.

 

Maduixa Creacions actuarà el dia 29 de juny amb l’obra Mulïer, una idea de Joan Santacreu, on la dansa, les emocions i la poesia visual seran l’eix de l’obra. La cloenda del festival estarà a càrrec de “Xavi Castillo News!”.

 

Abonament 31 Encontre (per a tots els espectacles excepte el tetatre familiar La Flor Flora):

– Normal: 25 €

– Reduït (carnet jove, jublitats i estudiants d’instituts d’Alzira): 20 €

 

VENDA D’ENTRADES

ANTICIPADA
  • TAQUILLA DEL GRAN TEATRE: dimarts i dijous de 19.30 a 21 h
  • Instant Ticket:
  • Telèfon: 902 444 300, de 8 h a 23 h
  • Per Internet: www.instanticket.es, les 24 hores
EL MATEIX DIA DE LA REPRESENTACIÓ: des d’una hora abans.