Arranca la 18a edició del festival Sueca Sona

0
247

La capital de la Ribera Baixa presenta el potencial del seu planter musical en una nova edició del festival

 

La ciutat de Sueca celebra, del 6 al 9 de Juny, la dihuitena edició de la mostra musical Sueca Sona. Esta iniciativa, que enguany compleix la majoria d’edat, i està organitzada pel Consell de la Joventut en col·laboració amb l’Ajuntament de Sueca, pretén donar cabuda, any rere any, a cantants i grups locals per donar a conéixer el talent i el seu treball a les veïnes i veïns de la ciutat i a totes aquelles persones que s’acosten al municipi en estos dies.

De dijous a diumenge, Sueca s’omplirà de música i bon ambient amb una programació diversa per a tots els públics i amb una gran varietat d’estils i escenaris escollits per l’organització per a acollir les actuacions com ara el Casal Jove, el bar Quatre Copes, l’Ateneu, el Carrer Mercat i la plaça de l’Ajuntament.

El Sueca Sona, que comença el pròxim dijous a les 19:00 hores, al Casal Jove, tindrà com a amenitzadors de l’acte inaugural als alumnes de l’associació de música moderna Al Traste. L’endemà, divendres 7 de juny, tindrà una mirada acústica. A les 19:00 hores s’ha programat al bar Quatre Copes una sessió doble amb Sofía Mazzanaro i Xavi Fos. Més tard, a les 22:30 hores, a l’Ateneu Sueco del Socorro, es podrà escoltar la música del grup de Jazz, Jazz4You i a Hugo Llopis, conegut popularment com El cantautoret de Pocatraça.

Ja entrat el cap de setmana, dissabte 8, s’ha programat una vesprada rockera. A partir de les 19:00 hores tindrà lloc una triple cita en un dels escenaris que sempre té una molt bona acollida entre el públic. Al carrer Mercat es podrà gaudir de la música dels grups Rates de Marjal, Seventh Hell i Albuferians. Finalment, diumenge 9, serà el torn d’altres grups de jazz. Jazz 5 Ducks i Ateneu’s Big Band estaran a partir de les 19:00 hores a la plaça de l’Ajuntament i seran els encarregats de tancar esta 18a edició del Sueca Sona.

 

Des de l’organització s’ha volgut agrair a totes les persones que hi participen i coordinen esta mostra musical que dóna l’oportunitat perquè s’escolten els temes de grups i artistes autòctons i es promocione el talent dels veïns amb inquietuds musicals en un ambient festiu, lúdic i cultural que convide a participar-hi a tota la ciutadania.