El Castelló-Alzira (3-0) de la temporada 2014-15 davall sospita

0
212
Imatge d'un Alzira-Castelló en el Suñer Picó de fa varies temporades

El partit entre el CD Castelló i la UD Alzira de la temporada 2014-15 jugat a Castàlia, que va finalitzar amb victòria local per 3-0, es troba davall sospita. Sembla, segons les notícies de distints mitjans de comunicació que un exjugador del Levante UD relacionat amb els imputats Aranda i Bravo, podria haver oferit 3.000 euros a un futbolista de l’Alzira. L’encontre corresponia a la jornada 38 i es va disputar a Castàlia el 19 d’abril de l’any 2015.

En el grup VI de la Tercera Divisió es buscaren, aleshores més trampes, que ara estudia la Justícia.

En este polèmic partit, amb Dani Ponz a la banqueta, jugaren per la UD Alzira:

Flor, Quique, Joan, Duco, Mallol, (Francesc m.45), Gabri (Álvaro m.61), Carrasco, Soler, Brian, Victoria i Luis Garcia (Diego m.73)

L’actual president de la UD Alzira, aleshores vicepresident, Juan Antonio Sanjuán, recorda aquell partit, segons ha manifestata Riberaexpress, però assegura que «no detectà cap anomalia» en ser el conjunt castellonenc prou superior als blaugranes. Per cert els blanquinegres finalitzaren la temporada liders i els blaugranes en el lloc 14 de la classificació.