El II Memorial Nacho Barberá d’Alzira incorpora noves categories

0
282
José Carlos Vidal, David Chordá, Nacho Barberá i Juan A. Sanjuán

Hui s’ha presentat a la Gallera d’Alzira el cartell i el llibre del II Memorial Nacho Barberá que es disputarà el pròxim cap de setmana al camp d’esports municipal de Venècia. Un torneig solidari que destina la recaptació per investigar la mort sobtada dels esportistes.

L’At Madrid defensarà el títol d’este trofeu aconseguit en la primera edició, que en esta segona incorpora les categories de prebenjamí, querubí i aleví futbol 8 femení.

El president de la UD Alzira, Juan Antonio Sanjuán, ha resaltat, durant la presentació, que este memorial servix «per a visibilitzar la problemàtica de la mort sobtada» i ha augurat que enguany «serà un èxit com el de l’any passat». Tot i això considera que «queda molt de treball per fer», després de resaltar la participació d’equips cadets com l’At Madrid, el Granada i l’Sporting de Gijón, entre altres.

Per la seua part, David Chordá, ha presentat el llibre dedicat a Nacho Barberá, José Carlos Vidal la web destinada al torneig en el portal, «Associaweb», mentre el president del Cercle Alzireny-La Gallera, Antonio Collado, presentava l’acte en el Saló Daurat que ha estat ple de gom a gom.