Ricardo Belda pilotarà Vox en Alzira cap a una oposició «constructiva»

0
330
Ricardo Belda en l'últim avió que va pilotar abans de jubilar-se
Ángel Aparisi, Sara Blanco i Ricardo Belda en la seu local de Vox

Ricardo Belda serà el primer regidor de Vox a l’Ajuntament d’Alzira en la pròxima legislatura que arrancarà en un parell de setmanes. Este expilot comercial, amb prop de 30.000 hores de vol, té molt clar que conduirà, durant els pròxims quatre anys, la formació liderada per Abascal, cap a «una oposició constructiva que beneficie a la ciutat».

Belda assegura trobar-se «encantat» d’aportar idees i de «participar» en la vida pública d’Alzira. I té molt clar que «aplaudirem» les polítiques que «milloren el poble i «criticarem les que considerem perjudicials».

No soc extremista

Al pilot local de Vox que advertix a la futura corporació que «no soc extremista, li molesta les etiquetes que li apliquen la major part dels partits; «no som ni d’ultradreta, ni xenòfobs ni masclistes», advertix a Riberaexpress.

Alzira és una ciutat sorollosa

L’únic regidor de Vox plantejarà a la resta de representants en la corporació local distints punts del seu programa; un dels primers serà reivindicar la «reducció de l’IBI rústic i urbà el màxima que permitisca la llei». També reclamaran mesures contra el soroll en entendre que «Alzira és una ciutat massa sorollosa», i «més policia de barri» en considerar «molt important la seguretat dels alzirenys».

Belda, davant les pretensions d’algun partit, considera que «l’únic guanyador de les eleccions ha sigut Diego Gómez», una persona a la que ha qualificat com «oberta i campexana que durant la legislatura estava en tots els llocs, semblava tindre el don de la ubicuitat». Més crític es mostra amb el PP; «som més europeístes que ells», després de criticar durament l’acord comercial amb Sud-àfrica per ser «molt perjudicial» per als citricultors valencians.

Al regidor electe de Vox no li ha agradat gens ni miqueta que la candidata socialista Isabel Aguilar li augurara un màxima de quatre anys en el consistori; «que es preocupe pel seu partit, per arreglar sa casa».

I, envoltat de banderes valencianes i nacionals en la seu del partit, ha donat les gràcies als 1.151 alzirenys que li donaren suport, després de resaltar que la seua formació «ha complit ja set mesos de vida sense rebre cap finançament».

Riberaexpress