Les 180 millors jugadores del rugbi femení nacional juguen este cap de setmana a Alzira

0
192
Imatge de la presentació de la Copa de la Reina a l'Ajuntament

Els 12 millors equips nacionals amb les 180 jugadores més destacades participen este cap de setmana en la Copa de la Reina de rugbi-7 que es diputa al camp Tomás Pardo de la Ciutat Esportiva d’Alzira.

Els participants estan dividits en tres grups de quatre equips i els dos primers es clasificaran per a quarts de final. El primer encontre els disputaran l’INEF l’Hositalet i el Rugby Albéitar a les 10 del matí de demà dissabte i l’últim el diumenge a les 15:00 hores. El campió de la Copa de la Reina serà l’equip que més puns sume entre les sèries d’Oliva, Alzira i la última prevista a Xerez.

El president de la Federació Valenciana de Rugbi, José Luis López, ha manifestat hui durant la presentació de la competició, laseua confiança en que «serà un èxit», donat que participen «les millores jugadores del rugbi nacional femení». López ha resaltat «les facilitats donades per l’ajuntament d’Alzira. I a més ha resaltat les característiques d’esta modalitat olímpica de rugbi-7 en»practicar un joc més ràpid i tècnic que el tradicional».

Per la seua part l’alcalde d’Alzira Diego Gómez ha indicat que «el camp de rugbi de la Ciutat Esportiva reunix unes condicions magnífiques que han sigut apreciades per la federació».

La competició arrossega a 180 jugadores i tècnics i a una vintena d’àrbitres en esta segona sèrie de la Copa de la Reina.