Entre Comarques arriba este dissabte a Corbera i Riola

0
188
Vista aèria de Riola

Les rutes cultural guiades EntreComarques patrocinades pel Patronat de Turisme de la Diputació de València i Turisme Comunitat Valenciana tornen a la Ribera de Xúquer este cap de setmana

  • Riola el dissabte 2 de juny, realitzarà ruta de mati.
  • Corbera el dissabte 2 de juny, realitzarà ruta de vesprada.
  • Ósca Navarro: «La Vall d’Albaida, la Safor, la Ribera Alta i la Ribera Baixa i la Costera- la Canal sumem recursos turístics per a aprofitar sinèrgies i generar turisme»
  • Entre comarques, entre cultures, entre històries, entre tradicions, entre l’interior i la costa…

Dissabte, 23 de març. El programa Entre Comarques, que celebra la sexta edició, continua el seu recorregut visitant este cap de setmana la Ribera de Xúquer. El programa complet, ha omplert d’activitat també les vesprades. Com assenyala el president del Consorci de la Ribera, format per les mancomunitats de la Ribera Alta i la Mancomunitat de la Ribera Baixa,  «La Vall d’Albaida, la Safor, la Ribera Alta ,  la Ribera Baixa , la Costera i la Canal, sumem recursos turístics per a aprofitar sinèrgies i generar turisme amb el suport de la Diputació i de la Agència Valenciana de Turisme.

El matí del dissabte 2 de juny, Riola, es visitarà el municipi que va ser capital administrativa des del S.XIII fins el S. XIX. de “La Vila i Honor de Corbera”. Visitarem l’Esglèsia Santa Maria la Major, la Torre Mora, i per a finalitzar es visitarà el paratge de l’assut i la sèquia major de la Vila i Honor.

Per la vesprada del dissabte, en Corbera, es visitarà el centre històric, la Plaça Major, les referencies a les troballes arqueològiques, l’Església Parroquial dels Sants Vicents, l’Ermita del Crist fins aplegar a l’esplanada del Castell. Seguidament passejarem pel poble fent referència a l’arquitectura modernista i ala configuració històrica de la trama urbana.

La ruta comença a les 10:30h pel matí i a les 16:30h per la vesprada des dels ajuntaments.