Presenten 400 firmes a la Barraca exigint «més seguretat» en la CV-50

0
259
Entrega de les firmes en el consistori

A l’ajuntament de l’Entitat Local Menor de La Barraca d’Aigües Vives s’han registrat hui més de 400 firmes exigint la «pacificació» de la travessia de la CV50.

 

Les firmes presentades acompanyen el text següent:

 

“FIRMAS PARA EXIGIR SEGURIDAD EN LA TRAVESIA DE LA BARRACA

En 1989 el accidente mortal de nuestra vecina R.M.M. provocó la reacción de todos los vecinos exigiendo más seguridad ante el peligro que representa la travesía de la CV-50 a su paso por la Barraca d’Aigües Vives.

30 años después la travesía continua siendo un peligro: velocidad excesiva, no se respetan los semáforos en rojo ni los pasos de peatones, frecuencia de accidentes…

Los abajo firmantes exigimos a la autoridad que le corresponda: un radar que controle la velocidad, presencia policial sobre todo a la entrada y salida del colegio y todas las medios para pacificar la travesía y no poner nuestras vidas en peligro cada vez que se cruza a pie o con nuestros vehículos.”

 

L’alcaldessa, Verónica Almunia, s’ha sumat a la reivindicació, signant també la petició, coneixedora de que és un problema greu que pateixen els veïns de la Barraca. La legislatura passada ja es va treballar en eixe sentit i des de fa 2 anys que s’està en contacte amb la Conselleria de Vertebració, en novembre va visitar la població un tècnic de Conselleria. En quan es conformen els governs, tant municipals com autonòmics, es demanarà una reunió urgent amb la Regidoria de Seguretat de l’ajuntament d’Alzira i un altra amb la Conselleria de Vertebració perquè la situació és molt preocupant i s’agreuja més cada estiu.