El Nítida Alzira deurà duplicar el pressupost en 2ª divisió si elimina a La Gomera

0
148
La plantill amb el trofeu de campió a la Plaça del Sufragi

Correal confia en traure demà un bon resultat a La Gomera

El partit de tornada es diputarà al Palau el 7 de juny per la nit

L’alcalde d’Alzira es compromet a incrementar la subvenció municipal

El Nítida Alzira volarà demà divendres, a primera hora del matí, en direcció a les Illes Canàries, on jugarà a les 10 de la nit a La Gomera el primer partit de l’eliminatòria que dona el passaport a la 2ª divisió nacional de futbol sala. L’encontre de tornada es disputarà el divendres dia 7 a les 21 hores al Palau Municipal d’Esports.

El tècnic Braulio Correal confia en «traure un bon resultat», davant la «fortalesa i el bon treball de l’equip», així com en l’ordre defensiu d’un conjunt que ha sigut el menys golejat del grup II de 2ª B. D’altra banda en el rival canari destaca «les individualitats de dos o tres jugadors, més un veterà que dirigix a l’equip».

Per la seua banda el president del club, Vicent Fontana, augura «un partit complicat» però «confia» en el treball de l’equip i es mostra il.lusionat amb la possibilitat de l’ascens, tot i reconèixer que «necessitarem duplicar el pressupost».

Objectius impensables

Fontana ha elogiat les últimes temporades de l’Alzira Futbol Sala; «hem aconseguit objectius impensables, estem recollint els fruits de tot el treball realitzat». I no ha dubtat gens ni miqueta en assenyalar a Correal com «el responsable del punt d’inflexió» i en qualificar-lo com el «millor entrenador de la Comunitat Valenciana i possiblement d’Espanya».

Nous patrocinadors

La directiva del Nítida ja ha començat a buscar patrocinadors i espera que tant la Generalitat, com la Diputació de València i l’Ajuntament d’Alzira els ajuden econòmicament cas d’aconseguir l’ascens. Cal assenyalar que el club disposarà tan sols d’una setmana per dipositar 25.000 euros en la Federació que garantisquen la seua plaça en la divisió de plata.

L’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, ha recollit el guant, i ja ha avançat que «l’Ajuntament incrementarà la subvenció» i fins i tot els ha citat per a tornar la pròxima setmana al Saló Noble per celebrar l’ascens a la 2ª Divisió Nacional.