La compra pel grup Ferrero «marcarà la història del futur d’Ice Cream»

0
265
Antiga treballadora d'Avidesa consumint un gelat en la nova factoria d'Ice Cream

La direcció general de la fàbrica de gelats Ice Cream Factory Comaker, «marcarà la història del futur del grup ICFC», segons li ha comunicat al Comité d’Empresa d’esta factoria d’Alzira.

Des del comité creuen que és «prou evident» que el grup Ferrero «té previst invertir en la fàbrica i ampliar l’actual oferta de productes» per part de la multinacional italiana.

Ferrero ha adquirit el 70% de les accions a l’empresa de capital risc Portobelo que les va comprar fa 9 anys a Guillermo Lamfus, «per a fer negoci». Lamfus ha transmés al comité que ell continuarà  gestionant la firma gelatera, en conservar el 30% de l’accionariat.

Bona impressió del Comité

Un membre del comité d’empresa ha manifestat a Riberaexpress que l’entrada de la reconeguda firma de la Nutela i els bombons Ferrer Rocher, «ens produix una bona impressió» de cara a mantindre, en principi, i a, ampliar en un futur pròxim, l’actual plantilla de 700 treballadors.

Notable impuls econòmic

Per a l’alcalde Diego Gómez, «es tracta de la notícia econòmica més important d’esta legislatura», en ser «reconeguda mundialment» la trajectòria de la firma italiana. I ha mostrat la seua esperança en que supose «un notable impuls econòmic», a més d’una «notable projecció per a l’economia de la ciutat que es podrà traduir amb la creació de nous llocs de treball».

Gómez té previst reunir-se, en breu, amb el director general d’Ice Cream, Guillermo Lamfus, per conèixer els detalls de l’operació i la repercusió que tindrà sobre l’economia de la capital de la Ribera.