Ciutadans replica al PP que «manté» la seua posició davant les pèrdues de regidors d’altres partits en Alzira

0
140
Miguel Vidal candidat de Ciutadans

Ciutadans a Alzira referma el seu suport al mantindre els dos regidors

 

• Vidal: “Mantenim la nostra posició mentre part de l’equip de govern i el partit de l’oposició perden regidors”

El candidat de Ciutadans (Cs) a Alzira, Miguel Vidal,  s’ha mostrat «satisfet de refermar el suport dels alzirenys en mantindre els dos regidors aconseguits el 2015«. Vidal ha explicat que «davant la pèrdua de regidors d’altres partits, tant de l’equip de govern com de l’oposició, Ciutadans manté la seua posició«.

En aquest sentit, el número u de Ciutadans a Alzira ha manifestat «la seua intenció de seguir treballant els propers 4 anys per fer una oposició basada en el respecte i l’interès de la ciutadania«. Vidal ha recordat que «es pot i s’ha de treballar per les persones dins i fora de l’equip de govern«.

«Aquest és una carrera de fons i cal donar passos en ferm per evitar que es puge i es baixe amb la mateixa rapidesa«, ha declarat el representant de Cs. Així mateix ha agraït «el suport als 2.092 veïns que han confiat en el projecte de Ciutadans i pels quals anem a deixar-nos la pell«.