El Nítida Alzira es proclamarà hui campió si guanya a Tolosa

0
84
Una jugada contra el Laskorain al Palau d'Esports que finalitzà amb victòria mínima del Nítida

El Nítida Alzira es juga a les 18 hores d’esta vesprada el títol de lliga i el passaport a la lligueta d’ascens en la ciutat basca de Tolosa, de prop de 20.000 ha, al mateix cor de la província de Guipuzcoa, davant el Laskorain.

A tans sols 2 km del pavelló Usabal, on juguen els alumnes de Braulio Correal, competirà,a la mateixa hora, el seu rival, el Lauburu de la localitat d’Ibarra d’uns 4.300 habitants, davant el Zierbena de Biscaia.

Ni el rival del Nítida ni tampoc el del Lauburu es juguen res en estos trascendetals partits del grup II de la 2ª divisió B. El Nítida depen de sí mateix, amb la victòria farà valdre els dos punts d’advantatge de que disposa. Però l’empat podria baixar l’equip a la segona posició en gaudir el conjunt d’Ibarra de millor gol average. Serà una vesprada plena d’emocions, en la que eixirà el campió, amb tan sols un radi d’acció de 2.000 metres de distància.