Vidal (C,s): «Alzira necessita una transformació per tornar-li la capitalitat»

0
129
Miguel Vidal junt el diputat Vicente Ten en l'últim mitin de Ciutadans

El candidat de Ciutadans a Alzira demana el vot per a tots aquells que vulguen una gestió eficient dels seus impostos.

El candidat de Ciutadans (Cs) a Alzira, Miguel Vidal, ha assegurat que «Cs és l’única opció per a aquells que volen una gestió eficient dels seus impostos«. Vidal ha explicat que «Alzira necessita una transformació per tornar-li la capitalitat de la Ribera«.

El candidat a l’alcaldia ha destacat que «el programa de Ciutadans dóna resposta a les necessitats de tots i cadascun dels sectors de la ciutat«. «Sabem que un dels aspectes més importants és l’econòmic, i per això posem l’accent en la baixada d’impostos i en el foment del comerç i el teixit productiu per generar ocupació«, ha recordat Vidal.

També ha manifestat el seu «desig de convertir Alzira en un lloc en el qual les persones siguen la prioritat«. En aquest sentit, ha incidit en «la necessitat d’augmentar les beques de menjador; fomentar l’esport base, femení i inclusiu i activar el diàleg per arribar a consensos en aquells assumptes que estan per sobre dels colors polítics«.