Isabel Aguilar (PSOE): «Alzira és ara una ciutat més dinàmica i moderna»

0
377
Isabel Aguilar candidat socialista en la seu electoral

El govern del tripartit s’ha consolidat en esta legislatura

Si la participació és elevada tornarà a guanyar l’esquerra

El PSPV aposta per continuar la peatonalització de la ciutat

La candidata socialista a l’alcaldia d’Alzira, Isabel Aguilar, resumix el seu balanç de la legislatura que finalitza, en qué la capital de la comarca, «és ara una ciutat més dinàmica i moderna, així com més agradable per a les persones».

M’agradaria ser alcaldessa

Aguilar certifica que el govern progressista, que pactaren els socialistes amb Compromís i EUPV, «s’ha consolidat» i té molt clar que caldrà tornar a pactar amb les mateixes forces polítiques davant la dificultat que hi hagen majories absolutes. Ara bé la jove llicenciada en Història de l’Art té un desig molt clar «m’agradaria ser l’alcaldessa d’Alzira».

A l’actual vicealcaldessa en funcions li «preocupa» l’entrada de Vox al consistori, en entendre que «no defen els drets ni tampoc la llibertat dels ciutadans», i no oculta que «m’asusten eixe classe polítiques i a bon segur no els faria gens de gràcia que hi haguera una alcaldessa».

L’alcaldable socialista considera que si la participació és elevada, com en les últimes eleccions generals i autonòmiques, (72%), «tornarà a guanyar l’esquerra i Alzira seguirà progressant«. No oculta que li ha causat certa «preocupació» que EU i Podem vagen en dos candidatures distintes, però tot i això es mostra «optimista» davant els resultats de les municipals del diumenge.

Pérgola musical

La candidatura local del PSPV aposta per «continuar» la peatonalització encetada esta legislatura, «volem allargar el carrer Hort dels Frares fins la Plaça 1er de Maig», així com unir la Plaça del Regne per «instal.lar una pérgola destinada a concerts en el lloc de l’actual Torusti Info que la traslladariem a la Plaça Major».

D’altra banda proposa la creació del Consell de Majors, així com dels Animals, per protegir a les mascotes i facilitar la convivència». També preten incrementar la seguretat en l’Alquerieta, una asignatura, que considera «pendent».

Aguilar es mostra partidària de fer una ciutat, encara, «més atractiva», augmentant les zones ajardinades i la plantació d’arbres, després de mostrar la seua satisfacció per «aconseguir que l’aigua potable siga molt baixa en nitrats».

La candidata socialista insisteix en que els alzirenys i les alzirenyes vagen el digumenge «a votar, perquè sinò, hi haurà un gran perill que guanye la dreta».

Riberaexpress