José A. Hernández (PP): «L’únic pacte possible és amb C,s i Vox»

0
429
El candidat del PP José A. Hernández hui en la Plaça del Regne
El candidat popular hui repartint programes i regals

Governar amb Vox no serà un problema

No peatonalitzaré més carrers d’Alzira perquè la ciutat està pitjor que fa 4 anys, als comerciants no els ha agradat ni beneficiat

Un dron i varies càmeres vigilaran les collites del terme 

El candidat a l’alcaldia d’Alzira pel PP, José Andrés Hernández, ha repartit hui nombrosos caramels, bolis, programes, somriures i salutacions des del xiringuito del seu partit en l’avinguda de Sants Patrons, en una zona per on passen centenars de persones en direcció al mercat del dimecres

Passades les 12 del migdia i després que haja disminuït de forma considerable, l’afluència de gent, ens atén sentat en un banc de la pròpia avinguda, sense deixar de saludar a quasi tots els que passen. Una dona major s’acosta i li diu «ojalà tingues sort», mentre tant, Hernández ha deixat ja ben clares les seues intencions a partir del próxim dilluns; «Els dos únics partits amb els que em sentaré a negociar són Ciutadans i Vox» i afegix «és l’únic pacte possible per al PP».

El jove advocat alzireny considera que «des de l’opció moderada que represente, el PP suposa la única possibilitat d’evitar que governen les esquerres, però si els tres partits obtenim representació la conseqüència de la divisió del vot propiciarà que seguisca governant el tripartit».

Respecte a que Vox puga condicionar el seu programa electoral contestà; «tinc molt clar que no assumiré cap proposta que vaja en contra de les 38 que conformen el nostre programa». Reconeix que no ha mantés cap contacte amb l’alcaldable de Vox, Ricardo Belda, però opina que governar amb el partit d’Abascal «no serà un problema».

Campanya porta a porta

L’alcadable popular es mostra molt satisfet de la seua campanya, «porta a porta» i sobre tot de ser rebut «amb educació» per les nombroses persones a les que ha accedit.

Tot seguit i mentre continua passant molt gent per la vorera, desgrana els principals eixos del seu programa. En mobilitat no ha dubtat en afirmar que «Alzira està pitjor que fa 4 anys, ha sigut el punt negre d’esta legislatura», sentencia. I afegix que la peatonalització dels carrers Pérez Galdós i Hort dels Frares «no ha beneficiat a cap comerciant, tots m’han dit que no els ha agradat ni beneficiat».

Ara bé reconeix que no hi haurà marxa enrere, pel que fa als canvis urbanístics introduïts, tan sols que en Pérez Galdós «integraré zones de càrrega i descàrrega sense desfer res del que hi ha». Recuperarà el gir a l’esquerra de l’Avda Sants Patrons cap a la Plaça Major i ja ha deixat benc clar que si ell governa «no peatonalitzaré més carrers a Alzira».

Rebaixa d’impostos

Altra proposta que resalta és la «rebaixa» dels impostos municipals i les mesures de seguretat que proposa per garantir la seguretat dels plançons i les collites. Així instal.laria càmeres homologades amb lectures de matrícules de vehicles i un dron que vigilará el terme municipal.

En Cultura coincidix amb Compromís en convertir els cines Colón en una infraestructura cultural, però es diferenciar de la proposta de l’esquerra en ser partidari d’oferir la permuta de terrenys «per abaratar el preu».

Gran canal

Per resoldre la problemàtica de les inundacions és partidari de construir «un gran canal per davall de l’avinguda de la Ribera que canalitze les aigües que baixen pel barranc de la Casella». No està en contra del canal artificial construït en la primera fase ni del projectat per recollir directament les escorrenties dels barrancs del Respirall, Fosc, Gracia Maria i el de l’Arena, però considera que l’equip de govern actual «començà la casa per la teulada».

Mentre es requerit per fer-se una fotografia, Hernández acaba l’entrevista assegurant que «seré l’alcalde de tots, dels que me voten i dels que no, cosa que no ha passat en esta legislatura».

Riberaexpress