Emotiu acomiadament de 9 regidors a l’Ajuntament d’Alzira

0
396
La corporació municipal d'esta legislatura es va acomiadar ahir amb l'últim plenari

Un total de 9 regidors i regidores s’han acomiadat esta vesprada en l’últim plenari de legislatura a l’Ajuntament d’Alzira.

Discursos en general molt emotius, encara que ú d’ells ha sigut crític cap a la seua formació per part del regidor de Ciutadans José Luis Ruiz. Tampoc continuaran la seua companya i portaveu Mª José Llopis, junt els edils del PP, José Luis Palacios, Enrique Lahuerta, Juanma de la Cámara, Xelo Martinez, els socialistes Pepe Grau i Inma Onrubia a més de la regidora de Compromís, Aida Ginestar, que ha ostentat les delegació de Cultura i Esports.

L’alcalde en funcions, Diego Gómez, ha donat «mil gràcies», a tots els membres de la corporació, tant els que no continauran en la pròxima legislatura, com els que seguiran en el consistori durant els pròxims quatre anys.

La primera autoritat local ha afegit referint-se a les eleccions municipals del pròxim diumenge que «el poble es sobirà i decidirà el que tinga que decidir», recordant que, a bon segur, serà «un govern divers, de convivència i consens».