Jordi Sebastià reclama a Alzira que es «respecte» el cabal ecològic del Xúquer

0
297
Els alcaldables d'Alzira i Algemesí junt els candidats al Parlament Europeu en el nou port de piragüisme del Xúquer
Els candidats de Compromís per Europa Flores Marsellesi i Jordi Sebastià

El candidat de Compromís per Europa, Jordi Sebastià, ha reivindicat hui a Alzira, que «la prioritat» de la seua coalició «és la protecció dels rius» i que «es respecte el cabal ecològic del Xúquer».

Per a Sebastià està fent-se una «gestió descontrolada» del que recomana la Directiva Marc de l’Aigua, i s’ha mostrat partidari de «revertir esta situació amb la depuració de les aigües per a «gaudir d’espais ecològics».

Agricultura ecològica

Al nou port de piragüisme d’Alzira el candidat valencià al Parlament Europeu, s’ha compromés a dur endavant «polítiques sostenibles, verdes i mediambientals perquè són imprescindibles». El seu company de Candidatura, Flores Marsellesi, ha destacat l’aposta «per l’agricultura ecològica i local i el respete a la natura i l’aigua». A més s’ha mostrat partidari de «declarar l’Emergència Climàtica, amb l’aigua en el centre de la problemàtica».

Per la seua banda la candidata de Compromís per Algemesí, Lorena Calatayud i l’alcaldable d’Alzira, Diego Gómez, s’han mostrat partidaris de «potenciar el Xúquer entre les dos poblacions», així com «de crear sinèrgies per cuidar-lo i potenciar-lo».

Gómez ha resaltat  que amb el nou port de piraguïsme i el passeig fluvial, «Alzira ha deixat d’estar d’esquenes al riu».