Iván Martinez : L’Esquerra d’Alzira vol ser la força «decisiva»

0
253
Ivan Martinez en el jardí d'IDEA

Esquerra d’Alzira (EA) és el resultat de la nova coalició entre EUPV i ERPV, una formació que pretén ser «la força decisiva a l’Ajuntament per conformar un equip de govern de progrés», segon l’alcaldable Iván Martinez, que ha ostentat la regidoria de Promoció Econòmica i de Recursos Humans durant esta legislatura.

Martinez advertix a l’electorat que «quan més força tingam, hi haurà més facilitat per fer polítiques d’esquerra, a més les nostres propostes són possibles i a més necessàries«.

Balanç positiu

En el seu despatx municipal, el professor d’Història, ha realitzat un «balanç positiu» d’esta legislatura al temps que explica que cas de seguir governant l’actual tripartit «continuarem les línies encetades». Com la recuperació de la resta de serveis que foren privatitzats en el seu dia, mitjançant la creació d’una empresa pública, com la recollida de fem així com el manteniment de parcs i jardins.

També té previst «eixamplar els plans d’ocupació amb noves ofertes públiques», i, fins tit tot «incrementar els recursos» que passaren d’1 milió als 5 milions de l’últim exercici. Unes polítiques que segons Martinez han permés «que Alzira siga la segona ciutat amb menys percentatge d’atur», pel que fa a les poblacions que superen els 40.000 habitants.

Agència de Lloguer Municipal

En les polítiques socials es mostra partidari «de donar una empenta, incrementant els recursos» i ficar en marxa una Agència de Lloguer Municipal «per facilitar el lloguer social, amb preus assequibles, a les famílies amb escasos recursos econòmics».

També aposta per obrir un Alberg de Transeünts junt una Casa d’Emergència o Assistència aprofitant el solar municipal del carrer Xulvi. La instal.lació d’una Oficina de Turisme en el rehabilitat Palau de Casassús, un Alberg Juvenil, finalitzar el Magatzem de Cucó per destinar-lo al Casal Jove, constituixen altres de les seues propostes.

En urbanisme Esquerra d’Alzira es partidària de «completar la peatonalització del centre de la ciutat«, en zones com Piletes, Sant Joan i Caputxins, que «ha estat positiva per a les persones i per al comerç local».

En Medi Ambient proposen «aprofundir» en la creació de nous carrils bici que connecten l’estació de Renfe amb els diferents barris, polígons industrials i fins i tots els municipis dels voltants.

Ciri permanent

D’altra banda s’ha mostrat molt contundent respecte a Vox, «si entra al consistori l’extrema dreta tindrem un ciri permanent pel seu discurs bassat en l’odi i la xenofòbia.

Respecte a la falta d’acord amb Podem per anar junts en una candidatura, Iván Martinez ha explicat a Riberaexpress que, «ens hem reunit totes les vegades que ha fet falta, però no han mostrat massa voluntat d’arribar a un acord» i afegix «els convocarem a una última reunió i no acodiren».

L’alcaldable de l’Esquerra d’Alzira ha reiterat que esta coalició «serà la força decissiva» a més que «no tenim cap inconvenient en arribar a acords».

Riberaexpress