Una errada en el mailing de les paperetes de Ciutadans pot complicar el recompte en Alzira

0
835
La papereta equivocada de Ciutadans Alzira

Les paperetes que ha començat a repartir Correus en Alzira corresponents a la formació política de Ciutadans han patit una gran errada al imprimir els noms de la candidatura del mateix partit, però d’Algemesí, en lloc de l’encapçalada per l’alcaldable alzireny Miguel Vidal. Cal dir que les paperetes de C,s de la veïna població s’han imprimit correctament.

Segons Vidal «l’errada sembla que ha tingut lloc en el mailing de Ciutadans a Madrid, a bon segur en la imprenta», fet que ha provocat la paralització del repartiment per part del servici de Correus que havia distribuït, «al voltant d’un 10% del total», en la zona que voten en el col.legi electoral del Ceip Alborxí.

Esta equivocació suposa que culminen el mailing els propis membres de la candidatura i simpatitzants d’esta formació que compta amb dos regidories en la corporació municipal d’Alzira.

Però el principal problema radica en que la resta de partits podrien considerar nules estes paperetes equivocades, aleshores «impuganiren nosaltres la votació en la taula corresponent», explica Vidal a Riberaexpress, arran que la Junta Electoral de Zona no s’ha pronunciat al respecte d’esta problemàtica que sembla no s’havia produït mai a Alzira.