El govern d’Alzira considera que Biosfira «s’ha consolidat» en la tercera edició

0
157
Imatge de Biosfira d'ahir diumenge per la vesprada

 

L’Ajuntament d’Alzira valora com «un nou èxit» la tercera edició de la Biosfira. El regidor de Promoció Econòmica, Ivan Martínez, «agraix» a totes les entitats, associacions i negocis que han participat, que cada any van incrementant el seu nombre i interès. A més a més, «ens han traslladat les seues bones impressions en l’assistència de públic com el nivell de l’organització. Enguany, han sigut 63 expositors i més de 80 activitats programades, i ha aconseguit consolidar-se i anar creixent any rere any. De la mateixa manera, volem agrair el gran esforç fet per les treballadores i treballadors d’IDEA que han coordinat i dirigit aquest gran esdeveniment”.

Martínez assegura que “hem aconseguit consolidar la primera fira de la sostenibilitat i l’economia verda de la Ribera, i constituir tot un referent més enllà de la nostra comarca. A més a més, hem donat oportunitats i un gran aparador a entitats i emprenedors/es que aposten per un model econòmic i social més respectuós amb el nostre medi ambient i una altra manera de poder fer les coses».

Al mateix temps, Alzira conta amb una segona fira comercial, que serveix per a dinamitzar el nostre teixit econòmic, recorda el regidor. D’igual manera, s’ha constituït «un gran ambient lúdic i divulgatiu dels reptes ambientals en què ens enfrontem i com podem oferir solucions a nivell local i comarcal, amb una gran resposta de la ciutadania alzirenya».