Compromís per l’Alcúdia presentà la seua candidatura

0
410
Imatge del sopar al que assistiren unes 300 persones

ÈXIT DEL SOPAR POPULAR I FESTA DE COMPROMÍS PER L’ALCÚDIA

Una nit magnífica la que Compromís per l’Alcúdia va celebrar el passat divendres 17 de maig a la Plaça Tirant lo Blanc, en la que participaren al voltant de 300 persones en el Sopar Popular i Festa de Compromís per l’Alcúdia.

En la Festa actuaren els principals cantants alcudians, Dani Miquel, Toni de l’Hostal, Óscar Briz i Jonatan Penalba, molt aplaudits pels assistents. Igualment es projectaren els originals vídeos preparats per a la campanya per l’equip de creatius de Compromís per l’Alcúdia.

Entre actuació i actuació, Raquel Coronado i Adrián Granero van anar presentant als diversos candidats i candidates de Compromís per l’Alcúdia en les pròximes eleccions. En primer lloc va intervindre l’actual Primer Tinent Alcalde de l’Ajuntament, Paco Sanz, anterior cap de llista i que ara ocupa el darrer lloc en la candidatura. També prengueren la paraula Saül Ibáñez, Carmen Miñana, Toni Montes i Mercé Sampedro, tots ells en els primers llocs de la llista electoral.

Finalment va intervindre Vero Roig, candidata a l’Alcaldia de l’Alcúdia, que es va encarregar de presentar a l’artista que va tancar la nit, Jonatan Penalba, destacant la cançó “El país de l’olivera” com un símbol del que vol Compromís.

El brotxe d’or de la nit el van posar 22 balladors i balladores, entre ells 4 candidats de Compromís, que ballaren el Bolero de l’Alcúdia, interpretat per Jonatan Penalba, que va ser llargament aplaudit pels centenars d’assistents.