Tots els estudiants d’un cicle de FP del Luis Suñer d’Alzira troben ocupació

0
513
Les professores Carmina Peris i Roser Vicent en la fira Orienta't

Es tracta del cicle d’Instal.lacions Frigorífiques i Climatització on la demanda de les empreses és superior als alumnes titolats

Instal.lacions de Telecomunicacions i Prevenció de Riscos Professionals també són molt demandades per les empreses

La reserva de plaça és gratuïta en el Luis Suñer on el periode d’admissió culminarà el pròxim dia 29

 

La totalitat dels estudiants del cicle de grau mitjà d’Instal.lacions Frigorífiques, Climatització i de Producció de Calor del CPIFP Luis Suñer d’Alzira «troben ocupació». És més segons la Cap d’Estudis d’este centre, Roser Vicent, «no cobrixen la gran demanda que hi ha» d’este tipus de treball. Un estudiant pot eixir titolat en tres cursos, amb estos dos cicles semipresencials.

Altre cicle «recomanable» és de Instal.lacions de Telecomunicacions, que abasta sò, video, imatge, domòtica i fibra òptica, queés un cicle de grau mitjà que oferix «un ventall molt ampli».

També troben treball amb gran facilitat, els estudiants del grau superior de Prevenció de Riscos Professionals, «que és complementari a altres cicles». Comerç Internacional i Transport i Logística, també de grau superior, són dels estudis que «gaudixen d’una major demanda».

El Luis Suñer oferix com a novetat, «a falta de confirmació de la conselleria d’Educació», el cicle de FP bàsic de Servicis Administratius, segons la professora d’Administració Carmina Peris, que junt a Roser Vicent explicaven els advantatges d’esta oferta formativa en la Fira Orienta’t celebrada, recentment, a la Casa de la Cultura d’Alzira.

Universitaris en el Suñer

Les dos professores expliquen a Riberaexpress que «molts estudiants universitaris estudien cicles superiors perquè els ajudar a insertar-se en el món laboral», especialment els de Magisteri, Dret i Química entre altres.

Per a elles «es importantíssim reservar la plaça, que a més resulta gratuïta». Reserva que poden fer al centre, tant pel matí com per la vesprada. El periode d’admisisó culmina el pròxim dia 29 i el Luis Suñer fa jornades de portes obertes fins el 31 de maig.