La UNED Alzira-València farà uns 10.000 exàmens en juny

0
174

El Centre Alzira-València de la UNED preveu realitzar més de 10.000 exàmens –de Grau, Màster, Curs d’Accés per a majors de 25 i 45 anys, cursos d’idiomes a distància (CUID) i de les Proves de Competències Específiques (l’antiga PAU-Selectivitat) per a estudiants de sistemes educatius estrangers– durant les segones proves presencials de maig i juny.

El Centre Alzira-València de la UNED preveu realitzar més de 10.000 exàmens –de Grau, Màster, Curs d’Accés per a majors de 25 i 45 anys, cursos d’idiomes a distància (*CUID) i de les Proves de Competències Específiques (l’antiga PAU-Selectivitat) per a estudiants de sistemes educatius estrangers– durant les segones proves presencials de maig i juny.

Aquestes proves es desenvoluparan al llarg de dues setmanes. La primera està programada del 20 al 25 de maig, mentre que el segon període d’exàmens comprendrà del 3 al 7 de juny, detalla la institució acadèmica a través d’un comunicat.

Per a la seua realització, s’habilitaran dos tribunals, el d’Alzira-format per dos professors de la Seu Central- i el de València, que comptarà amb sis professors de la Seu Central, al costat del personal del centre.

El curs passat, aquest centre associat va dur a terme un total de 10.516 exàmens en la convocatòria de juny. En concret, a València es va aconseguir la xifra de 8.401 i a Alzira, 1.970, han apuntat.

La UNED ha desenvolupat un sistema de Valisa Virtual que permet la informatització del procés i la posterior digitalització dels exàmens.

BRAILLE, PROGRAMARI DE LECTURA I ÀUDIO

Així mateix, a través de Unidis (Centre d’Atenció a Universitaris amb Discapacitat), es possibiliten les adaptacions de les proves en format braille, programari de lectura, respostes orals en format àudio, entre altres.

EP