Actuacions de la Policia Local i bombers en dos finques de la Plaça Major d’Alzira

0
382
Lloc de la Placeta on ha caigut un troç de cornisa
Efectius de la Policia Local d’Alzira i Bombers este matí a la Plaça Major
El troç de cornisa caigut a la plaça correspon a l’últim pis de la finca

La caiguda d’una xicoteta part de la cornisa en una finca de la Plaça Major d’Alzira ha obligat, a primera hora d’este matí, a que la Policia Local precintara l’accés a l’entrada i a dos botigues de la zona. I, quasi a la mateixa hora, a pocs metres de la mateixa, bombers del parc d’Alzira han acodit a la cridada d’una veïna en apreciar olor de cremat a la rentadora.

Cap dels dos incidents ha afectat a ninguna persona ni tampoc ha tingut que ser desallotjat cap veí. En el cas de la caiguda d’un troç de la cornisa, podria haver ferit greument cas de pillar a algun vianant davant l’altura d’una quinzena de metres en correspondre el despreniment a l’últim pis de la finca.