Miguel Vidal (C,s): «Anem a desallotjar el nacionalisme de l’Ajuntament d’Alzira

0
301
Miguel Vidal durant el mitin celebrat esta nit a la plaça Ana Sanchis
Els membres de la candidatura escoltant el discurs del diputat Vicente Ten

Ciutadans Alzira presenta un programa basat en l’eficiència, l’austeritat i la innovació

 • Vidal: “Som un equip de professionals amb vocació de servei per i per als veïns”

El candidat de Ciutadans (Cs) a Alzira, Miguel Vidal, ha presentat el seu programa «basat en l’eficiència, l’austeritat i la innovació«. Vidal ha destacat que la llista està formada per «un equip de professionals amb vocació de servei per i per als veïns«.

L’alcaldable de C,s, seguint el discurs del seu lider, Albert Rivera, han encetat la seua intervenció a la plaça Ana Sanchis, manifestant la seua voluntat de «desallotjar el nacionalisme de l’Ajuntament d’Alzira», en clara referència a la coalició de Compromís que ostenta l’alcaldia, davant el pacte que signaren amb el PSPV i EUPV.

Tot seguit ha criticat la política del tripartit governant de «pa i circ, amb molt obra públic per mantindre els seus sillons».

Revisió cadastral

S’ha compromés a «recuperar la fumigació aèria per acabar amb el mosquit tigre», així com també a «revisar l’IBI» i a sol.licitar a l’Estat la baixada del tipus de gravamen per dur endavant la revisió cadastral. I,fins i tot, a «desdoblar» la carretera d’Albalat per «acabar amb els atascos de trànsit».

D’altra banda Vidal ha assenyalat que «espera liderar el canvi a Alzira per tornar-li als veïns l’atenció que mereixen«. «Necessitem una gestió eficient i austera perquè els nostres diners no es malgasten en propaganda i autobombo«, ha recordat el representant de Ciutadans.

A més, ha expressat «la seua satisfacció per l’equip que conforma la seua candidatura perquè és gent professional amb vocació de servei«. També ha agraït «el gran esforç que estan fent cada un d’ells«. Tot i això, ha anunciat que «tota aquesta feina tindrà la seua recompensa el proper 26 de maig quan es torne a tenyir de taronja la nostra ciutat«.

Finalment, Vidal ha celebrat «l’alta participació en el seu acte de presentació de campanya a la plaça Ana Sanchis«. En aquest sentit, ha assegurat que «se sent il·lusionat per veure el gran nombre de veïns que han assistit per acompanyar Ciutadans a Alzira«.

L’acte, al que ha intervingut també el diputat al Congrés, Vicente Ten, ha estat presentat pel periodista Vicent Tafaner, que ha cridat, un per un, a tota la candidatura de Ciutadans d’Alzira encpaçalada per Miguel Vidal.