CCOO i UGT auguren governs d’esquerres en un «90%» a la comarca

0
107
Josep A. Carrascosa, Ivan Martinez i Raül Roselló

El respresentants comarcals de CCOO, Josep Antoni Carrascosa i de la UGT, Raül Roselló, auguren que les pròximes eleccions municipals proporcionaran «governs d’esquerres en un 90% a la Ribera», davant la «forta davallada» que, segons els sindicalistes, experimentarà el PP.

Carrascosa es mostrava hui convençut que «es repetiran governs de coalició de forces progressistes davant els bons resultats a la comarca dels governs d’esquerra durant esta legislatura». Respecte a les propostes de baixades d’impostos amb les que coincidixen el PP, Ciutadans i Vox, el dirigent de CCOO ha manifestat davant els mitjans de comunicació que «quan les escoltem ens fiquem a tremolar, perquè no quadren els números i el que pretenen és enganyar a la gent».

Baixar els impostos és enganyar a la gent

En semblants termes s’ha pronunciat Roselló, «baixar els impostos és amplament irresponsable, és un engany a la ciutadania, no té cap viabilitat». I ha afegit que cal «parlar dels impostos adients per sostindre els serveis públics arran les capacitats econòmiques dels ciutadans. El dirigent de la UGT ha criticat «el populisme reaccionari de l’extrema dreta, encara que té un suport minoritari», davant  l’anunci de Vox de rebaixar l’IBI rústica i urbà a Alzira entre el 20 i el 25%.

Roselló i Carrascosa han evaluat hui les polítiques d’ocupació i les propostes de futur de l’Ajuntament en una reunió mantesa amb l’alcaldable de l’Esquerra d’Alzira, Ivan Martinez. A este respecte els tres han coincidit en que, tant el consistori alzireny com la Generalitat i el Govern de Pedro Sánchez, durant els últims mesos, han enllestit «polítiques positives».

A més han resaltat la «reversió de quatre serveis privatitzats durant governs del PP, a la capital de la comarca», que segons Martinez ha «beneficiat a 80 treballadors municipals». El candidat de l’Esquerra d’Alzira i actual regidor de Promoció Econòmica en funcions, Ivan Martinez, ha resaltat l’increment de 4 milions d’euros del pressupost destinat pel departament d’IDEA a plans d’ocupació i línies de formació.