La moda sostenible s’incorpora als més de 60 expositors de la Biosfira d’Alzira

0
318
Diego Gómez, Ivan Martinez i Carmen Herrero hui durant la presentació de Biosfira

La tercera edició de Biosfira ha incrementat els expositors fins abastar, enguany, els 63 així com les activitats que es disparen fins les 80, una mostra ecològica que es celebrarà al parc l’Alquenència d’Alzira del 17 al 19 de maig. Una de les principals novetats és la incorporació de moda sostenible, tan masculina com femenina, a més de l’intercanvi de llibres i la projecció de documentals, segons ha anunciat hui el regidor de Promoció Econòmica, Ivan Martinez, durant la presentació de la fira.

La directora del departament IDEA, organitzador de l’event, Carmen Herrero, ha resaltat que es tracta «d’un espai lúdic, festiu i també de debat que ha incrementat la superfície i que aporta moltíssim a Alzira». Així hi haurà una taula redona i nombroses ponències al llarg dels tres dies de fira. Compta amb un pressupost de 45.000 euros i els expositors tenen un 50% subvencionades les seues jaimes.

Música i animació

Biosfira oferix, a més, durant el pròxim cap de setmana, exposicions permanents, tallers, animació i actuacions musicals, que van des del jazz al rock. També tenen el seu espai els més menuts, on destacaquen els contacontes, la fabricació de joguets amb material reciclat, karts a pedals, rocòdrom i dissenys de samarretes i bosses entre altres.