Belda (VOX) aposta per una regidoria de la Família i per auditar els comptes d’Alzira

0
584
Ricardo Belda durant la seua intervenció
Belda amb els membres de la seua candidatura

El candidat de VOX a l’alcaldia d’Alzira, Ricardo Belda, s’ha mostrat partidari d’incorporar una regidoria de la Família i d’auditar els comptes municipals durant la presentació de la candidatura d’esta formació política celebrada a la Casa de la Cultura.

Belda assegura que baixarà l’IBI rústic i urbà «entre el 20 i el 25%», donarà ajudes a les persones majors, farà una nova escola musical, defensarà el patrimoni històric com la Murta a més de ficar en marxa la «taxa 0» el primer any de les noves activitats comercials. També s’ha compromés a «millorar» els accessos a les diferents àrees industrials, així com a l’Hospital d’Alzira on promourà «un parking privat».

Ricardo Belda ha culminat la seua intervenció amb un «Viva Espanya» davant l’aplaudiment dels assistents, després de resaltar «els bons resultats» que va obtindre el partit d’Abascal a les generals al apropar-se als 3.000 vots en Alzira.

A l’acte han assistit els dirigents provincials, Juan Ponce i Vicente Gil.