La Ribera estarà millor comunicada en 2020 amb el Pla de Transports d’Autobús

0
142
El director general de Transports Carlos Domingo hui a la seu socialista d'Alzira
Mapa del Trnasport de Viatgers a la Ribera

La conselleria ha rebutjat la petició d’Alzira d’evitar que els autobusos circulen per l’interior de la ciutat

El nou Pla de Transport de la comarca funcionarà al llarg de 2020

Els municipis de la comarca de la Ribera milloraran considerablement les seues comunicacions el pròxim any quan la Conselleria de Vivenda, Obres Públiques i Vertebració del Territori, haja ficat en marxa els set projectes que ha començat a licitar estos dies.

El subsecretari d’esta conselleria, Francesc Signes, ha manifestat hui en un acte poloític del PSPV celebrat a Alzira que «el mapa del PP estava caducat, falten itineraris i freqüències» i que el nou mapa «contempla noves connexions, amb els hospitals, estacions, amb València i entre les poblacions de la comarca».

Els set projectes afecten a Torís, El Perelló – Sueca, Montserrat-València-Vall dels Alcalans-Marquesat, La Ribera, la connexió de la Ribera Alta amb València, Xàtiva Nord-Ribera Alta sud i la connexió d’Alzira i La Barraca d’Aigües Vives amb la Safor sud. El pressupost s’eleva a 2,7 milions d’euros dels que la conselleria ha previst recuperar el 40% amb la venda de bitllets.

Al.legació rebutjada d’Alzira

Una de les millores més demandades per la comarca ha sigut la connexió de bona part dels municipis amb l’Hospital d’Alzira. En este cas, segons el director general de Transports, Carlos Domingo, la conselleria ha rebutjat l’al.legació presentada per l’ajuntament d’Alzira, d’evitar que els autobusos circularen per l’interior de la ciutat, per evitar l’increment de trànsit. El consistori havia proposat que els passatgers agafaren els autobusos municipals en l’estació ubicada a l’entrada de la ciutat junt a la CV-50.