El tripartit renovarà Hort dels Frares fins a la plaça del 1er de Maig

0
357
Membres de l'equip de govern ahir en el tercer tram de Pérez Galdós
El nou tram del carrer Benito Pérez Galdós obert a migdia de hui
L’alcalde i membres de l’equip de govern passejant pel tercer tram de Pérez Galdós

 

L’actual equip de govern d’Alzira ha anunciat hui la seua voluntat de renovar el paviment del tram que resta d’Hort dels Frares entre el carrer Reis Catòlics i la plaça 1er de Maig, durant l’obertura del tercer tram de Pérez Galdós.

El responsable de Gestió Urbanística,  Fernando Pascual, ha qualificat la peatonalització de Pérez Galdós i d’Hort dels Frares com «una obra emblemàtica i una aposta valenta per fer uns carrers sostenibles, moderns i agradables per a tota la ciutadania».

Nova fisonomia

Per la seua part l’alcalde, Diego Gómez, s’ha compromés a «canviar poc a poc la fisonomia de la ciutat amb ombres, arbres i amb el consens dels veïns» I ha felicitat les distintes iniciatives de l’Associació de Comerciants d’Hort dels Frares destinades a promocionar el carrer i el comerç i que acaba de convocar un Concurs d’Ornamentació de balcons i façanes per tal d’atraure clients i vianants».

El regidor de Promoció Econòmica ha resaltat que este projecte «és el d’una ciutat moderna», mentre la regidora de Comerç i vicalcaldessa ha criticat al PP i a Ciutadans per «fer crítica destructiva» sobre esta iniciativa de l’equip de govern, que està fent «polítiques valentes com ésta».

A les 12 hores s’ha obert al trànsit esta tercera fase pressupostada en 129.000 euros.

Riberaexpress