L’alcalde d’Alzira critica la «falta d’ètica política» del candidat del PP

0
528
El xiringuito electoral del PP en el parc de l'Alquenència
José Andrés Hernández amb membres de la seua candidatura en el parc

La ubicació d’un bou mecànic i d’un unflable, amb una gran foto del candidat del PP, José Andrés Hernández, en el parc de l’Alquenència per fer campanya electoral, ha sigut criticat per l’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, en considerar «una falta d’ètica i moral política» per part de l’alcaldable popular, en coincidir amb la celebració del Nan@fest.

Gómez ha reconegut la legalitat de l’acte al estar autoritzat per la Junta Electoral de Zona, però ha lamentat que el PP haja fet campana electoral «savent que hi havia un acte públic organitzat per l’Ajuntament».

La primera autoritat local i alcaldable per Compromís ha assegurat que «cap altre partit ha fet campanya ni dins del parc ni als seus voltants, s’han limitat a passejar per les zones de tallers i jocs com uns assistents més».

Segons Gómez «no tot val en política, sobre tot tenint en compte que Hernández pertany a un partit polític que ha governat durant les tres legislatures anteriors». I ha recordat que «no és la primera vegada que José Andrés Hernández aprofita un espai públic per donar a conèixer la seua imatge», en referència a la fotografia que va ubicar en una publicitat del seu despatx, en un lateral del cadafal faller de les mascletaes.

«Hi han límits i límits i és clar que no tocava aprofitar-se d’un festival infantil quan el PP ha filat molt prim a l’hora de denunciar als partits que conformen el govern local durant la precampanya electoral davant la Junta Electoral».

És la tercera edició d’este festival destinat als xiquets i a les famílies organitzat per la regidoria de Cultura i que ha comptat amb l’assistència de milers de visitants al llar de tot el dissabte.