C,s d’Alzira vol destinar els camps abandonats a promocionar l’agricultura entre els joves

0
263
L'alcaldable Miguel Vidal amb un agricultor

Vidal aposta per l’agricultura com a un dels motors econòmics d’Alzira i un valor mediambiental i paisatgístic

•  El candidat de Ciutadans ha visitat els nostres camps per a traslladar les seues propostes del sector agrícola als llauradors

El candidat de Ciutadans (Cs) en Alzira, Miguel Vidal, ha manifestat la seua “aposta per recuperar l’agricultura com a un dels motors econòmics d’Alzira i un valor mediambiental i paisatgístic”. Vidal ha visitat els nostres camps per a traslladar les seues propostes del sector agrícola als llauradors. “L’agricultura és un eix vertebrador de la nostra història, de la nostra cultura i de la nostra tradició”, ha destacat.

El representant de Ciutadans ha assenyalat que “és necessari que el Consell Local Agrari no sols tinga veu, sinó que les seues valoracions, resolucions i aportacions siguen vinculants”. En aquest sentit, ha afegit que “no hem d’oblidar que ells són els qui tenen tota l’experiència necessària per a posar en marxa la maquinaria de l’administració al servici dels nostres llauradors”.

D’altra banda, Vidal ha defensat “firmar convenis amb els propietaris dels camps abandonats per a poder utilitzar-los en la promoció de l’agricultura entre els més joves”. “D’aquesta manera”, ha argumentat, “no sols potenciem un sector, també garantim el manteniment adequat del nostre voltant”. Així mateix, ha manifestat la seua “preocupació per la falta de control de la població de porcs senglars i apunta la necessitat de controlar-ho seguint la veu dels experts i implantant diferents tècniques”.

Finalment, el candidat de Ciutadans també ha mostrat el seu “recolzament als propietaris de camps que veuen amb bons ulls el tractament de recollida de podes agrícoles però sense que això supose un sobrecost per als particulars”. En la mateixa línia, Vidal ha considerat “un encert el sistema de trituradores però donada la falta de recursos suficients, ha de revisar-se el mètode de procedir per a no carregar als veïns amb mes taxes i despeses”.