Mor Rubalcaba que va visitar Alzira l’any 2013

0
347
Rubalcaba amb Cándido Méndez, Ximo Puig i Isabel Aguilar en 2013 davant la Casa del Poble

L’ex secretari general del PSOE i exvicepresidente del Govern Alfredo Pérez Rubalcaba ha mort, als 67 anys, aquest divendres passades les 15.30 a l’hospital Porta de Ferro de Majadahonda (Madrid) com a conseqüència d’un ictus. La seua capella ardent s’instal·larà en el Congrés dels Diputats a partir de les 20.30 de hui.

El PSOE ha suspés els actes de campanya d’aquest divendres i demà dissabte. El veterà polític, havia ingressat en estat greu a última hora de la vesprada del dimecres. El seu estat va empitjorar ahir al matí, quan va passar a ser de «extrema gravetat» segons el comunicat hospitalari.

Rubalcaba va estar a Alzira junt l’aleshores dirigent de la UGT Cándido Méndez, en juliol de 2013 per celebrar el 110 aniversari de la Casa del Poble de la capital de la comarca.