Mª Ángeles Ayala guanya el X Concurs de Piano de Benimodo

0
240

Certamen reservat per a Joves Intèrprets Gabriel Teruel Machí

La jove pianista Mª Ángeles Ayala ha estat la guanyadora de la desena edició d’un certamen en auge que cada vegada compta amb més participació, el Concurs de Piano per a Joves Intèrprets Gabriel Teruel Machí de Benimodo, que vivia la seua desena edició. Una vegada més, els músics van poder gaudir de la seua passió amb els diferents actes que es van celebrar a la localitat riberenca, que divendres dia 3 de maig va celebrar el concert i l’acte d’inauguració mentre que dissabte i diumenge, els diferents participants van competir i van realitzar les respectives audicions a l’Auditori de la Casa de la Cultura.

Durant les rondes preliminars, els concursants van interpretar obres de Bach, Scarlatti o Padre Soler i Haydn, Mozart o Beethoven a més d’una tercera de lliure elecció en una prova que va tenir una durada màxima de vint minuts. A la final van interpretar una o més obres completes d’aproximadament trenta minuts i de memòria.

Després d’una intensa deliberació per part dels membres del jurat Sergio Sapena, Daniel Valiente i Marita Primo, Mª Ángeles Ayala va ser proclamada com la vencedora del concurs adjudicant-se una quantia en metàl·lic de 1.500 euros. La segona posició va ser per Vicent Sendra Vilanova, que va obtenir un premi de 750 euros i finalment la tercera condecoració va correspondre a Alexander Beliakov de Felip.

L’organització també va donar un premi a la musicalitat atorgat per l’Escola de Música i Dansa Estudio21 que oferia l’oportunitat d’assistir gratuïtament a les seues classes durant el proper curs a més d’una bossa de viatge i la possibilitat d’oferir un concert a la Casa de la cultura de la localitat dins la seva programació cultural anual. El guanyador en aquesta categoria va ser el jove pianista Ferran López Carrasquer.