El III Nan@fest d’Alzira ocupa 19 espais i quasi tot el parc de l’Alquenència

0
575
L'alcalde Diego Gómez i la regidora de Cultura Aida Ginestar amb tècnics de l'àrea
La regidora de Cultura Aida Ginestar este migdia durant la presentació
Diego Gómez i Aida Ginestar hui al parc de l’Alquenència seu del festival

La III edició del Nan@fest ha donat un salt qualitatiu i quantitatiu al desenvolupar-se el pròxim dissabte al llarg de 19 diferents espai que ocuparan quasi tot el parc de l’Alquenència. Una d’elles, constituix una novetat al incorporar un espai adaptat per a xiquets i xiquetes de 0 a 4 anys.

La completa programació inclou des d’un escenari principal i zona d’exhibicions, a àrees creatives amb tallers, picnic i descans passant per una àrea gastronòmica.

Per l’escenari principal desfilaran desfilaran La Factoria de Sons amb Aitana Ferrer, Nànets Band Rock & Pupetes i Marcel el Marcià, una companyia que transmet la música en valencià al públic infantil, que tancarà el festival a les 7 de la vesprada.

Mentre hi hauran animacions teatrals itinerants, amb la mascota Drilo, Pupetes «La Reportera», Korral Kaos d’Scura Plats i El Cuc Gegant, junt Pablillo «L’Amic Pallasso» i el Tricicle de Bambolles.

L’alcalde d’Alzira Diego Gómez ha resaltat que es tracat «d’un festival de referència ple música, jocs, tallers, conta contes i altres activitats en el que els menuts són els protagonistes». Gómez, que ha subratllat la iniciativa de la regidora de Cultura Aida Ginestar, ha assegurat que «este festival el mantindrem i potenciarem durant la pròxima legislatura», davant l’ausència de Ginestar en la pròxima corporació municipal.

La responsable de Cultura, que s’ha emocionat durant la presentació del Nan@fest que va impulsar, fa tres anys, s’ha mostrat «molt satisfeta», davant la resposta de la gent en les dos edicions anteriors; «m’en vaig amb la satisfacció de la feina ben feta» i tot seguit ha anunciat que «tornaré per continuar treballant per Alzira». Aida ha felicitat l’equip de Cultura per este Nan@fest «que ha vingut per a quedar-se» i que està pressupostat amb més de 40.000 euros.