El Nítida Alzira perd en Ibi (2-1) en els últims segons del partit

0
168
El Pavelló d'Ibi s'ha plenat de gom a gom

El Pavelló Rubén Plaza d’Ibi va acollir, ahir, el derbi autonòmic entre el Futsal Ibi i el Nítida Alzira davant una gran presència de públic dels dos equips. La contesa es va resoldre amb un gol del quadre local mancant 14 segons per al final. Així i tot, el Nítida segueix líder de la taula, quatre punts per damunt del segon.

Amb un ambient envejable, a l’altura de qualsevol partit de primer nivell, la pilota va començar a rodar sobre el tapís del pavelló iberut. Després d’uns quants minuts d’igualtat, les ocasions van començar a arribar. Els locals van enviar dues pilotes a la fusta, els mateixos que el Nítida Alzira. El primer temps va acabar amb l’empat inicial i els dos equips amb cinc faltes.

La graderia estava desitjosa de desenllaç, i en la segona meitat havia d’arribar. Després d’un període d’equilibri, el Futsal Ibi va inclinar la balança al seu favor després de definir amb encert un contraatac. El Nítida Alzira ho intentava, però l’empat es resistía. A poc més de dos minuts del final, jugant en superioritat, Rafa Ara va agafar la pilota, sortejà a dos rivals consecutius de forma magistral, i va enviar  la pilota a la xarxa per a posar l’empat i embogir als més 100 aficionats alzirenys desplaçats.

El Nítida va tindre opcions per a remuntar i portar-se la victòria, però no va aprofitar els dos últims minuts en superioritat per una segona expulsió en el bàndol local. Quan el partit semblava que conclouria en taules, el quadre local va aconseguir aprofitar una distracció per a posar el 2-1 mancant 14 segons i adjudicar-se els tres punts.

Així i tot, el Nítida Alzira, mancant tres partits per al final, segueix líder de la classificació amb quatre punts d’avantatge respecte a Lauburu Ibarra, segon classificat, que va empatar en el seu partit davant Quinto Sala (5-5). El conjunt alzireny viatjarà la setmana vinent a Saragossa -11 de maig- per a enfrontar-se a Patatas Gómez.