La Junta Electoral allarga fins divendres el vot per correu

0
241

El termini per a entregar el vot per correu en les Eleccions Generals del 28 d’abril ha tornat a ser ampliat. La Junta Electoral Central ha acceptat una sol·licitud de Correus, per la qual cosa la nova data límit passa a ser el divendres 26 d’abril a les 14.00 hores.

En un primer moment els votants tenien fins al dimecres 24 per a portar la seua foto a alguna oficina de Correus.Les oficines de Correus han ampliat a més el seu horari d’atenció al públic per a agilitar aquesta gestió, ja que en els últims dies s’han vist llargues cues, per la qual cosa a partir de hui obriran mitja hora abans i tancaran mitja hora després.

La Setmana Santa ha dificultat el repartiment de la documentació necessària per a aquest tràmit, a pesar que l’empresa pública ha realitzat 4.500 contractes de reforç per a repartir els vots i la propaganda electoral. El dia que es va tancar el termini per a sol·licitar el vot per correu, el 18 d’abril, l’oficina del Cens Electoral havia registrat 1.342.725 sol·licituds.