Les pluges intermitents s’allargaran als dos dies de Pasqua

0
160

Diumenge de Pasqua serà un dia encara inestable, amb molta nuvolositat i precipitacions que seguiran sent més persistents per les comarques del sud de València i nord d’Alacant. A la resta també la pluja apareixerà durant la jornada però tindrà un caràcter més intermitent.

El vent de gregal (nord-est) afluixarà en terra però encara continuarà donant ratxes moderades. En el litoral seguiran fortes i la situació marítima continuarà molt complicada, amb àrees de forta marejada a arbolada fora de la protecció de la costa.

Finalment, el dilluns 22 seguirà este oratge rebolicat, fred, amb dur temporal marítim de llevant i ambient hivernal. Les pluges més persistents seguiran centrant-se al sud de València i nord d’Alacant però, amb tendència a anar remetent de sud a nord al llarg de la vesprada-nit.

Això sí, el dimarts 23 canviaria l’escenari i, amb l’entrada dels vents entre ponent i llebeig (O-SO), les temperatures tendirien a recuperar-se notablement, tot i que al cel encara tindrem pas de núvols i algun que altre ruixat especialment per les comarques més interiors.

Inforatge.com