El Toc del Silenci sona en un casal faller d’Alzira

0
284
El Toc del Silenci esta matinada en l'interior del casal

El Toc de Silenci a càrrec de la banda de cornetes i tambors de la Crucifixió de Jesús s’ha celebrat esta nit, de forma excepcional, al casal de la falla Albuixarres-Camí Fondo davant la persistent pluja que ha caigut a Alzira durant tot el dijous sant.

No han pogut eixir al carrer ni la processó de les Torxes que organitza la confraria Ecce Homo així com tampo els via crucis programats.

La capital de la comarca ha estat quasi desèrtica esta nit i matinada, front la presència multitudinària de gent d’altres anys, que feien el tradicional recorregut pels diferents dossers.

Este divendres es reunirà la Junta de Germandats i Confraries amb els presidents de les distintes germandats per decidir la possible suspenció de la processó del Divendres Sant, davant l’avís groc per risc de fortes precipitacions.