EU reivindica a Alzira la IIIa República

0
153
Ivan Martinez amb militants en la festa

El col·lectiu d’Esquerra Unida d’Alzira va celebrar una festa el passat dissabte, 13 d’abril, en commemoració de la República, de la instauració del primer règim democràtic i l’assoliment de drets socials. Així mateix, va ser una jornada reivindicativa per la IIIa República.

 L’acte al que assistiren més de 100 persones va contar també amb la presència del que va ser Coordinador General d’Izquierda Unida, Cayo Lara, que va manifestar que “a l’igual que es va fer en la primavera del 1931, hem d’agafar la torxa per a una nova república, una república del segle XXI que tinga com a objectius els drets democràtics, socials i una economia per a les persones”

Des del col·lectiu d’EU considerem que commemorant el 14 d’Abril no solament recordem el passat, actuem en el present per construir el futur, posem les bases per a la tercera República, qüestionem realment el sistema i obrim el debat. Des d’EU reivindiquem els valors republicans en un moment com l’actual: la intervenció de l’estat en els valors fonamentals de la democràcia com són la llibertat d’expressió i d’opinió.

Aquesta festa ha sigut un més dels molts actes reivindicatius en la comarca de la Ribera i arreu del País Valencià que ha organitzat o donat suport EUPV en el  aniversari de la proclamació de la IIa República.