El Ciutat d’Alzira ja és de Primera

0
406
Els jugadors no ocultaven l'eufòria en aconseguir un ascens històric per al club
El president Santi Garés mantejat per l’equip
L’afició del Ciutat ha estat una de les claus de l’èxit
Jugada d’atac en la golejada que ha certificat l’ascens

El Ciutat d’Alzira FB ha aconseguit esta vesprada un històric ascens a 1ª Regional al golejar a l’At. Albalat per 6 gols a 0. Al descans l’electrònic de Tulell assenyalava ja un 2-0 favorable als roig i negres de José Ibáñez.

La directiva que presidix Santi Garés es mostrava eufòria al final del partit en ser la primera vegada que el Ciutat d’Alzira puja de categoria al militar sempre en la 2ª Regional.

El Ciutat aconseguix l’ascens després de patir tan sols dos derrotes davant el líder del grup nové, l’Algemesí CF.

L’històric encontre ha registrat la millor entrada de la temporada davant l’asistència de nombrosos aficionats així com també de la regidora d’Esports, Aida Ginestar que ha estat la primera en felicitar a Garés que junt l’entrenador ha estat mantejat en el centre del camp pels jugadors que no paraven de cantar » a Primera, a Primera».

El conjunt del Ciutat d’Alzira que ha aconseguit l’ascens ha estat formada pels següents jugadors:

Fillol, Sisco, Kike, Raül, Parra, Xini, Mendi, David Perales, Aitor, Jandro, Pau Micó, Josep Perales, Stehpen, Xuso, Edgar Clausi, Alberto, César, Antoni, Requena, Pablo Carrete, Aarón, Iván Fita, Josua i Ángel, entrenats per José Ibáñez i Carrete.