Ábalos diu en Alzira que ja «és impossible» licitar l’AP-7 i per tant s’eliminarà el peatge

0
477
José Luis Ábalos i Isabel Aguilar este migdia en la Plaça Major d'Alzira
Isabel Aguilar amb José Luis Ábalos en la Casa de la Cultura
Militants i simpatitzants socialistes hui a la Casa de la Cultura
Aguilar en el moment de la seua intervenció

Alzira tindrà el seu accés durant la pròxima legislatura

La reversió a l’Estat de l’autopista es farà efectiva en menys de 8 mesos

El ministre de Foment i secretari d’Organització del PSOE, José Luis Ábalos, ha assegurat hui a Alzira que «és impossible licitar l’AP-7» per la falta de termini donat que la concessió culminarà el pròxim 31 de desembre. Així la reversió a l’Estat serà efectiva el primer dia de 2020 així com la seua gratuïtat.

Preguntat per l’accés d’Alzira, Ábalos, recordà que va ser un dels impulsors en la seua etapa de secretari provincial del PSPV i que l’acord del seu ministeri amb la Generalitat, permetrà construir «la xarxa d’enllaços que necessita esta Comunitat».

Eleccions decissives

El ministre ha resaltat, d’altra banda, «el bon moment polític» dels socialistes, davant «les ocurrències i propostes desnortades de l’oposició».

José Luis Ábalos ha estat este migdia a Alzira donant suport a l’alcaldable socialista d’Alzira, Isabel Aguilar, que ha considerat «decissives» les pròximes eleccions generals, en les que està en joc «el model de progrès de l’esquerra davant el de retrocés de la dreta», al temps que insistia en que «la bandera més important és la de la igualtat».

També han assistit, Maria Such, Mercedes Caballero, i la secretària comarcal del PSPV, Neus Garrigues, que ha destacat la reversió a la gestió pública de l’Hospital d’Alzira que «ara funciona prou millor» que durant els 20 anys de gestió privada.