Luisa Castells i Marisa Escribà ocupen el tercer i quart en la llista del PP d’Alzira

0
263
La candidatrua del PP a les municipals
El candidat a l’alcaldia d’Alzira pel PP, José A. Hernández ha situat en el nº 2 de la llista a l’actual regidor Bernat Ríos, mentre ha pujat fins el tercer lloc a l’assessora financera Luisa Castells i al quart a la integradora social i presidenta de l’ONEG El Norte Perdido, Marisa Escribá.
En el cinqué lloc repetix l’agricultor Enrique Montalvá, en el sisé a l’arquitecte Rubén Palau i incorpora en la setena posició a l’infermera Ana Jover. El huité és per l’expresident de la UD Alzira i dirigent de la Fundació contra la mort sobtada, Fernando Barberá, el nové correspon al director esportiu de Tenisquasch, Benjamín Ferrer, mentre el desé l’ocupa la candidata a l’alcaldia de La Barraca i presidenta del Consell de la Joventut, Amparo Heidi Camarasa.
 Complenten la candidatura; Álvaro Peris, Pepe Llinares, Laura Piqueras, Guillermo Llorca, Mónica Blas, Francisco José Suñer, Mari Carmen Vayá, Francisco Roca, Juan M. Palomares, Mercedes Cortés i Elena Bastidas.
Hernández ha resaltat que la mitjana d’edat és de 40 anys, que tots els barris estan representats amb els membres de la llista i que es troba convençut que «serà la candidatura guanyadora». A més ha indicat la seua voluntat de «recuperar un govern que represente a la majoria».