La Junta Electoral requerix el PP d’Alzira a retirar la publicitat en els mitjans de comunicació

0
99
El banner publicitari rebutjat per la JEZ

La Junta Electoral de la zona d’Alzira ha requerit hui al PP i a Falange y de las Jons, da “retirar immediatament” les insercions publicitàries i a abstrindre’s “en el futur de fer acte semblants”, davant la denuncia presentada per EU i Compromís per Alzira.

La JEZ recorda que està prohibida fins el periode de la campanya electoral “la difusió de publicitat o propaganda electoral”, mitjançant cartells, suports comercials o insercions de premsa, ràdio i d’altres mitjans digitals.

Compromís ha “lamentat” aquestes actuacions del PP després de les diverses denuncies que els populars han fet a la Junta Electoral. “El primer que ha de fer el PP és cumplir la legalitat abans de demanar als demés que la cumplisquen”.