La Junta Electoral requerix el PP d’Alzira a retirar la publicitat en els mitjans de comunicació

0
134
El banner publicitari rebutjat per la JEZ

La Junta Electoral de la zona d’Alzira ha requerit hui al PP i a Falange y de las Jons, da «retirar immediatament» les insercions publicitàries i a abstrindre’s «en el futur de fer acte semblants», davant la denuncia presentada per EU i Compromís per Alzira.

La JEZ recorda que està prohibida fins el periode de la campanya electoral «la difusió de publicitat o propaganda electoral», mitjançant cartells, suports comercials o insercions de premsa, ràdio i d’altres mitjans digitals.

Compromís ha «lamentat» aquestes actuacions del PP després de les diverses denuncies que els populars han fet a la Junta Electoral. “El primer que ha de fer el PP és cumplir la legalitat abans de demanar als demés que la cumplisquen”.