Hernández i Bonig consideren «clau» a la Ribera per recuperar la Generalitat

0
282
José Andrés Hernández i Isabel Bonig hui a Alzira

 

Ovació especial per a Elena Bastidas nº2 en la llista autonòmica

La candidata del PP a presidir el Consell, Isabel Bonig i l’alcaldable popular d’Alzira, José Andrés Hernández, han considerat hui que la comarca de la Ribera «serà clau» en la recuperació de la Generalitat, governada en esta legislatura pel PSPV i Compromís amb el supor de Podemos.

Hernández ha convidat a «lluitar fins l’últim minut», totes les candidatures del PP de la Ribera Alta i Baixa, «per recuperar els nostres municipis». I ha reivindicat que governen «les majories, en lloc de les minories com actualment».

Gestió desastrosa

Bonig ha criticat durament la gestió públida de l’Hospital de la Ribera, que ha qualificat com «desastrosa», davant «l’increment» experimentat per les llistes d’espera.

L’acte de presentació de les llistes dels municipis de la Ribera que s’ha celebrat a la sala Cotonera Events d’Alzira, ha comptat, també la presència del candidat nº 2 al Parlament Europeu, Esteban González Pons i de la candidata nº 2 a les eleccions autonòmiques per la circunscripció de València, Elena Bastidas, a més de centenars de militants i simpatitzants populars.