La Trobada de Carlet espera l’arribada de milers de famílies

0
167
Imatge de la Trobada de Guadassuar

Comptarà amb 137 tallers i paradetes de centres escolars, editorials, empreses relacionades amb el món de l’educació

La jornada gastronòmica compta amb l’adhesió de 13 bars i restaurants 

La comunitat educativa carletina es mou a ritme de Trobada amb els últims preparatius per la pròxim diumenge. Esta festa educativa espera reunir a Carlet milers de famílies i sobretot un riu de gent que disfrutarà de la immensa oferta d’activitats i de la jornada gastronòmica

La Trobada de Carlet comptarà amb 137 tallers i paradetes de centres escolars, editorials, empreses relacionades amb el món de l’educació i associacions locals i comarcals. A més dels tallers, l’escenari comptarà amb les actuacions de cors i grups de centres de Carlet i d’altres pobles al llarg del matí per a concloure amb una dansada protagonitzada per l’associació cultural El Trencall. L’acte serà conduït per l’actriu carletina Lola Moltó. A més a més, de vesprada serà el cantant riberenc Dani Miquel l’encarregat de posar punt final a esta festa.

 

La Trobada de Carlet, igual que la de fa 22 anys, estarà ubicada al voltant del CEIP Juan Vicente Mora, conegut com el Parc Escolar. Els carrers limítrofs i l’avinguda de Blasco Ibáñez seran el nucli central de les activitats, tot i que també hi haurà diverses activitats que es duran a terme a l’Espai Jove de la Fundació i a la Biblioteca on estan ubicades les exposicions del Joc de la Pilota, el racó de projectes on es presentaran diverses iniciatives editorials i l’exposició del col·lectiu Descobrim junts.

Revulsiu econòmic

Amb motiu de la Trobada, la jornada gastronòmica compta amb l’adhesió de 13 bars i restaurants de la població, a més de la paella fallera que elaborarà la falla El Vidre, pròxima a l’avinguda Blasco Ibáñez. A esta jornada també s’han sumat forns i pastisseries carletines que obriran durant la jornada per acollir els riberencs i per a mostrar la riquesa gastronòmica carletina, encapçalada per la coca seginosa de Carlet. Pel que fa als serveis de què disposaran els visitants l’Ajuntament de Carlet ha habilitat, a més de les zones d’aparcament habituals, una zona d’aparcament de vehicles  pròxima al recinte de la trobada, una altra zona destinada a wc portàtils i un dispositiu sanitari especial que estarà habilitat fins a les 18 hores.

 

La regidora d’educació, Nela Aznar, ha agraït el treball i la col·laboració dels centres públics carletins i de les AMPA que han fet possible la celebració d’este esdeveniment multitudinari junt amb la confiança dipositada per la Coordinadora de Centres d’Ensenyament en Valencià de la Ribera. «Ha sigut tot un repte organitzar-la i ara esperem estar a l’altura perquè la trobada de Carlet isca redona i de segur que quedarà en el record». D’altra banda, l’alcaldessa de Carlet, Maria Josep Ortega ha destacat l’important revulsiu econòmic que suposa un esdeveniment d’estes característiques que farà que passen per  Carlet més de 20.000 persones.