Els equips del Nou Bàsquet Alzira lluiten per l’ascens

0
57

A falta de dos jornades per a l’acabament de la lliga regular, els diversos equips del Nou Bàsquet Alzira afronten el final de temporada situats en els llocs de privilegi de la classificació, immersos en la lluita final per a aconseguir l’ascens a la categoria superior.

El Sènior Masculí que milita en categoria Preferent obtenia una contundent victòria 53-72 en la pista del líder N.B. Paterna en un encontre que dominaren des del primer quart. Esta victòria manté els blaugrana amb opcions de disputar al C.B. Algemesí la segona plaça que comporta l’ascens a categoria Autonòmica. Amb 22 victòries i un partit disputat menys que Algemesí, el N.B. Alzira deurà guanyar els dos duels restants contra Oliva i Teulada i esperar una ensopegada dels taronja contra el C.B. Sueca Pintulac.

L’equip Sènior Masculí de 2ª Zonal, després de derrotar 78-56 a GP Automocion Anna, amb un balanç de 15 victòries i 5 derrotes, manté el segon lloc al grup E que li donaria l’ascens automàtic i al que també aspiren Salón Horóscopo Enguera (15-5) i N.B. Xàtiva amb una victòria menys. Els jugadors que dirigeix Fran Villa afronten un duel decisiu el proper divendres a Xàtiva que pot deixar-los amb un peu en 1ª Zonal a falta d’una jornada.

No menys brillant està sent la trajectòria del Sènior Femení Nadalfret N.B. Alzira. La seua victòria 55-45 davant El Pilar permet les alzirenyes coronar-se com a primeres de grup. Tan sols una victòria en un dels dos partits que resten les classificaria per a jugar les fases finals de la categoria. Després d’un any sense bàsquet femení en categoria sènior a la nostra ciutat, les xiques de Sonia Pascual han tornat amb nou impuls i per a quedar-se.

Per rematar les bones notícies de l’última jornada, l’equip Júnior Autos Leal N.B Alzira s’emportava la victòria 82-66 davant Eset Ontinet després d’un intens encontre disputat al Pavelló Perez Puig amb gran assistència de públic. Els júniors alzirenys, que has estat capaços de superar una autèntica plaga de lesions al llarg de la temporada, asseguren així la tercera plaça que els dona dret a disputar la fase d’ascens a categoria Autonòmica.

Davant este il·lusionant panorama, els aficionats alzirenys es disposen a viure dos jornades finals plenes de emoció i tensió competitiva.