Detingudes dos persones implicades en 14 robatoris en vivendes de la comarca

0
179

Els suposats autors cometien els robatoris en cases de camp, xalets i naus industrials de les localitats Alfarp, Catadau, Llombai, Montroi, Monserrat i Real

La Guàrdia Civil, dins dels serveis establits de forma permanent, en el marc del pla d’actuacions per a la prevenció de robatoris amb força en habitatges, ha detingut a dues persones per la seua implicació en més de 14 robatoris amb força.

En el marc de l’operació ‘*Pardalete’ realitzades per la Guàrdia Civil de Llombai, iniciada a la fi del passat any. S’ha procedit a la detenció de diversos autors de robatoris, en habitatges i naus industrials de les poblacions d’Alfarp, Catadau, Llombai, Montroi, Monserrat i Real de la Ribera Alta.

Fruit de les gestions realitzades pels responsables d’aquest operatiu es va aconseguir esclarir aquests fets i conducta contra els presumptes autors, un home i una dona de nacionalitat espanyola de 34 i 27 anys. Els autors cometien els robatoris sobretot en zones aïllades i poc transitades.

Els presumptes autors dels fets delictius robaven sobretot bateries elèctriques. A més generadors, electrodomèstics i eines.

Els robatoris eren comesos principalment a la nit i cerciorant-se que no es trobaven inquilins a l’interior dels habitatges, per a posteriorment forçar la tanca perimetral i entrar a través de les portes o finestres. Estacionaven el seu vehicle en els voltants per a aconseguir guardar el robat o fins i tot ho ocultaven tot en laterals dels camins per a l’endemà recollir el sostrets.

Els agents fins al moment han aconseguit esclarir més de 14 robatoris ocorreguts en casetes de camp, xalets i naus industrials de poblacions de la Ribera Alta. Les diligències han passat a la disposició del Jutjat de Primera instància i Instrucció núm. 3 de Picassent.