Compromís aposta a Alzira per «aprofundir» en el canvi amb un nou Botànic

0
632
Joan Baldoví, Mónica Oltra i Fran Ferri esta vesprada a Alzira
Els alcaldables de la comarca amb Oltra, Baldoví i Ferri

La candidata a la Generalitat per Compromís, Mónica Oltra, ha apostat esta vesprada a Alzira per «aprofundir en el canvi» i per » seguir fent pàtria» com en els casos de les 426.000 famílies que no han de pagar els llibres de text, els 15.000 valencians que «s’han curat de l’hepatitis C» i per «protegir» l’Horta i el litoral.

Oltra ha defensat el «canvi» del model productiu i s’ha refereit al canvi climàtic com el «problema més gran al que ens enfrontem».

Hacriticat durament a les tres dretes que «s’omplin la boca de pàtries i banderes», mentre volen privatitzar la sanitat  i l’educació, a més «de rebaixar els impostos als més rics com han demostrat en Andalucia».

Per la seu part el portaveu de la coalició valencianista, Fran Ferri, ha apostat decididament per un «un nou Botànic» i ha avisat sobre alguns socialistes com el ministre José Luis Ábalos que «preferix pactar amb Ciudadanos, que governa amb el PP i Vox enAndalucia».

Per la seua part el candidat al Congrés dels Diputats, Joan Baldoví, ha assegurat que «si  Pedro Sánchez vol ser president tindrà que pagar un preu just, un finançament just per als valencians», després d’advertir que «per primera vegada un partit valencià pot ser decissiu a Madrid».

L’alcalde d’Alzira Diego Gómez ha obert el mitin celebrat a la Plaça del Carbó assenyalant que «Compromís som la clau del futur i de la igualtat de génere».