Alzira invertirà 100.000€ en un projecte d’accessibilitat i altre de pavimentació de vials

0
319

Alzira compta amb dos nous projectes d’actuació als carrers de la ciutat que portarà a terme la Regidoria de Gestió Urbanística. Un d’estos consistix en la millora de l’accessibilitat que es realitzarà al barri de Sants Patrons, concretament als guals de vianants dels carrers Albufera, Cardenal Vera, Sagunt i la Unió, amb una dotació de 30.000 euros.

 

El segon dels projectes aprovats en els últims dies per l’Ajuntament d’Alzira aborda obres de pavimentació tant dels carrers Jesús Álvarez, Mare de Déu de la Murta, Mare de Déu del Lluch, Gandia i Doctor Fleming, com de les avingudes professora Maria Plasencia i Mestra Josefina Fernández. Este projecte compta amb una inversió de 74.430 euros.

 

Fernando Pascual, regidor de Gestió Urbanística, ha declarat al respecte: “Alzira està convertint-se en una ciutat més accessible, oberta i saludable. Bona mostra d’això són les millores que s’han realitzat als nostres carrers, pensant en la necessitat de la ciutadania. Amb els dos projectes que s’han aprovat, tant d’accessibilitat com de pavimentació de vials, continuem obrint la ciutat i fent-la més còmoda per a totes i tots. Com ja hem declarat en altres ocasions, facilitar l’accessibilitat en els carrers de la ciutat millora enormement el trànsit dels vianants. Sens dubte este és un dels objectius que està acomplint-se des de la Regidoria de Gestió Urbanística”.